Niin, nyt pääsemme minua jo muutaman päivän askarruttaneeseen aiheeseen. Blondit. Minulla on ystävä, joka on blondi, muttei vastaa meidän yleistä käsitystämme blondeista. Sana "blondi" käsitetään yleensä haukkumasanana, mutta näin ei kuitenkaan aina ole. Jotkut jopa pitävät nimityksestä blondi, jos joku sen sattuisi mainitsemaan.

Blondillahan tarkoitetaan vaaleahiuksista naista (yllätys yllätys) eikä miestä, joka minusta on aika huvittava juttu. Niin, blondi käsitetään yleensä naisena, jolla on vaaleat hiukset, käyttää meikkiä, pukeutuu muodikkaasti, kuuluu massateineihin, ja on sen johdosta tyhmä/hölmö/hömelö. (Tietenkään kaikki kuvaustani vastaavat henkilöt eivät ole tyhmiä)

Niin, mistä me saamme sen käsityksen, että blondilla tarkoitetaan tyhmää, vaikka ihan yhtä hyvin se voisi tarkoittaa viisastakin. Aivan kuten mustahiuksisista saa sen käsityksen että he ovat gootteja, vaikka he olisivatkin oikeasti piirrettyjä katsovia viattomia tyttösiä. Mistä me saamme näitä käsityksiä?!

Tietenkään en aio loukata ihmisiä sillä he luulisivat blondeja tyhmiksi, tämä on vain 13 vuotiaan nuoren tytön käsitys tästä asiasta, josta en enää tämän enempää jaarittele....